Мінімум п’ятий розмір: спекотна екс-віагрянка порадувала знімком в ліфі

Надія Мейхер - справжня українська красуня. Її неземна посмішка, виразні очі і струнка фігура зводять з розуму.

Саме тому Надія нерідко публікує барвисті знімки в свій Інстаграм-профіль. До слова, підписані на неї понад 350 шанувальників не тільки з України, а й з інших країн, де знайомі з творчістю артистки.

В основному, учасниця “Танців з зірками ” і екс-солістка групи “Віа Гра ” радує шанувальників Селфі, однак може поділитися подробицями закадрового життя. Слід зазначити, що Надя – одна з небагатьох зірок, хто не боїться показати публіці своє справжнє обличчя – позувати без макіяжу, демонструвати вади шкіри.

Нещодавно Надія Мейхер показала фото з відпустки

Там темненька співачка купається в променях сонця в костюмі для купання. Видно, що ліф ледве тримає її апетитні форми. Шанувальники припустили, що у артистки мінімум п’ятий розмір бюста.

Ось що пишуть в коментарях до фотографії фоловерів артистки:

  • Чарівна
  • красуня
  • Беллуччі відпочиває!)
  • Надія! Яка Ви все-таки гарна! Богиня краси!
  • Найкрасивіша
  • Надія !! Ну це вже зовсім інша справа!
  • Ви сонячне щастя !!!!!
  • Надія, ви прекрасні

Відзначимо, Надія Олександрівна Мейхер, також відома як Надія Грановська – українська співачка, актриса кіно, телебачення і мюзиклів, телеведуча, продюсер, поетеса і дизайнер. Колишня солістка української жіночої поп-групи “ВІА Гра “. Зараз їй 39 років.

Раніше Мейхер приписували роман з Костянтином Меладзе, однак це не підтвердилося. Хоча офіційно учасники романтичного скандалу і не спростовували цю інформацію.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.