Олександр Еллерт після розставання з Ксенією Мішиною засвітився на тусовці з іншими дівчатами з “холостячки”

Олександр Еллерт колись був зразковим нареченим, а зараз він - завидний холостяк. Адже вони після півроку відносин з Ксенією Мішиной, на жаль, розлучилися.

Тепер дівчата стали більш пильно стежити за цим молодим, харизматичним і зовсім неодруженим чоловіком. А раптом з’явиться шанс? Тим більше, на тусовки він ходити не перестав – мабуть, не втрачає надію знайти собі дівчину в сфері шоу-бізнесу, щоб залишатися таким же обговорюваних.

Свої тусовки Олександр Еллерт зовсім не приховує від фоловерів

Зокрема, в своєму Інстаграм-акаунті сценарист і комік Еллерт опублікував масу “Сторіс “, засвітивши на них численних учасників шоу “Холостячка “, яке показували на телеканалі СТБ.

Крім цього, на відео у Олександра Еллерт на відео в Інстаграм фігурують ще Євген Ковтуненко та Олексій Тригубенко.

Скріншот з Інстаграм-аккаунта Олександра Еллерт
Скріншот з Інстаграм-аккаунта Олександра Еллерт
Скріншот з Інстаграм-аккаунта Олександра Еллерт
Скріншот з Інстаграм-аккаунта Олександра Еллерт

Нагадаємо, що Олександр Еллерт і Ксенія Мішина познайомилися на шоу “Холостячка “, яке восени 2020 показували на телеканалі СТБ.

Там Еллерт став переможцем, а на пост-шоу стало відомо, що їх пара все ж склалася, успішно прожила два місяці, а в 2021 році і зовсім вони хочуть піти під вінець.

Однак з невідомих обставин Олександр Еллерт повідомив, що весілля вирішили перенести на 2022 рік.

Влітку стало відомо, що пара розпалася. Причину достовірно дізнатися не вдалося, проте публіка наполягає на банальному результаті – дві дуже сильні і творчі особистості просто не зійшлися характерами. Правду знають тільки самі артисти, але фанати хотіли б, щоб кожен з них був по-своєму щасливим.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.