(Відео) “Сливки суспільства “: Меладзе, Валерія, Пресняков, Басков та інші – в “Нічному рандеву “

Ігор Крутой вирішив порадувати його шанувальників і просто цінителів музики вершками суспільства шоу-бізнесу.

Завжди хочеться доторкнутися до прекрасного – світу шоу-бізнесу. Тільки талановитому шоу-бізнесу! Чи не тим хто стрибає на сцені в дивовижних нарядах і вважають, що чим менше на них одягу, тим красивіше і талановитіший зірка. Звичайно якщо є відмінна фігура, то чому ж її не показувати? Однак все питання, де ця “червона риска”, яку не можна переходити.

Хоча – це також питання моралі. Всі намагаються швидше піднятися на Олімп слави.

Однак є воістину талановиті та красиві люди, обдаровані природою.

Ігор Крутой

Ігор Крутой вирішив порадувати його шанувальників і просто цінителів музики вершками суспільства шоу-бізнесу. Звичайно сюди не всі увійшли, але на думку Ігоря Крутого – це гідні люди та до того ж талановиті.

Він вибрав пісню “Нічне рандеву” – це хіт з 90 років. Він вибрав його не випадково. У той час цей хіт викликав багато емоцій і бажань потанцювати. Поверніться в ті далекі часи нашої молодості. Ця пісня нагадує нам наскільки життя коротке і прекрасне. А молодість дається тільки раз.

Подивіться і послухайте цю пісню у виконанні Агутіна, Лайми, Баскова, Преснякова, Валерії, Миколаєва, Меладзе.

Вона повинна вам нагадати ті часи коли та ви були молодими та з амбіціями. Як швидко пролетіло життя!
Нотки ностальгії не повинні у вас викликати сильний смуток – просто послухайте і постарайтеся ні про що не думати – просто згадайте!

 

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.