(Відео) Аліна Гросу порадувала своїх шанувальників шикарною зачіскою

Аліні Гросу будь-яка зачіска йде, але та, яку вона нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм, викликала фурор у її шанувальників.

Представники шоу-бізнесу дуже уважно стежать за своєю зачіскою і це зрозуміло чому. Вони завжди на виду і їм потрібно виглядати прекрасно.

Як волосся дівчини впливають на її красу?

Все, від довжини до стилю.

У людини може бути все те ж саме, від ваги до одягу, і все ж то, як він укладає волосся, може перетворити його з красуні в простачку.

В наші дні відкрито говорити про красу – це клеймо, тому що це змушує людину здаватися поверхневим або поганим. Люди вважали за краще б заперечувати правду, ніж визнати, що вони, можливо, дріб’язкові.

Про чоловіків судять по їх зовнішності, однак що для жінок це найголовніше.

Волосся жінки визначають то, як вона сприймається в очах інших жінок (конкуренція), чоловіків (чи достатньо вона приваблива для нього, щоб він навіть хотів з нею зустрічатися), друзів, сім’ї, і колеги (доступна вона, хотів би я, щоб мене бачили з нею на публіці).

Індустрія перук і штучного волосся заробляє так багато грошей з-за того, що волосся впливають на жіночу красу.

І, нарешті, волосся демонструють жіночність. Наука (так, не моя думка, а фактичні дані досліджень) показує, що жінки з коротким волоссям вважаються більш жорсткими та менш жіночними, в той час, як жінки з довгим волоссям вважаються більш привабливими та жіночними.

Аліна Гросу

Що краще за все спрацює для жінок, так це просто спробувати різні зачіски, поки не знайдете ту, яка найкраще підкреслить вашу зовнішність. Хоча, як ви, напевно, знаєте, волосся росте ЗАВЖДИ, коли ви цього хочете, і вони ростуть дуже швидко, коли ви цього не хочете!

Так що стригти волосся і починати з нуля – дуже трудомісткий процес. Інший варіант, який ви можете спробувати, – це знайти когось, хто, як ви знаєте, не стане вам брехати, і попросити його знайти знаменитість того, хто вам подобається. Таким чином, ви зможете оцінити, на кого ви будете виглядати в цьому стилі. Звертайте особливу увагу на структуру їх особи, коли намагаєтеся зрозуміти, як якийсь стиль буде виглядати на вас.

Все це напевно прекрасно знає Аліна Гросу. Їй будь-яка зачіска йде, але та, яку вона нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм, викликала фурор у її шанувальників.
А як вам її зачіска?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.