(Фото) Нові образи Потапа і Юрія Горбунова: ви їх ні за що не впізнаєте!

Нещодавно Потап на своїй сторінці в інстаграм розмістив фотографію, де він з Юрієм Горбуновим практично невпізнанні.

Юрій Горбунов та Потап вирішили перевтілитися в інших людей. Для цього необхідний правильно загримуватися і відповідну надіти одяг. Найголовніше, щоб одяг відповідав персонажу, якого ви хочете зіграти.

Театральний грим – це практика малювання, поліпшення або зміни особи, волосся і тіла актора за допомогою косметики, пластичних матеріалів і інших речовин

Актори давно використовують грим в театрі не тільки для того, щоб виглядати якомога краще і перетворити свою зовнішність, але і для того, щоб їх побачила і впізнала вся публіка. Наскільки добре видно актор, залежить від відстані між актором і найдальшим глядачем, а також від кількості доступного світла. Відстані розмивають риси обличчя і надзвичайно ускладнюють впізнавання акторів для глядачів.

Неможливо сказати, коли перший актор намазав особа фарбою, намагаючись зробити свій виступ більш ефектним. Деякі стверджують, що Феспіс, перший актор, який вийшов з хору грецького театру в VI столітті до нашої ери, намазав обличчя білим свинцем і червоною кіновар’ю.
Можливо, він і зробив це, але дуже великі розміри деяких грецьких театрів (вміщають до 15 000 глядачів) зробили використання масок більш практичним рішенням.
Маски не тільки дозволяли акторові грати більше однієї ролі, але і їх великі розміри та перебільшені риси обличчя також дозволяли глядачам визначати роль актора на відстані.

Багато поліпшення в техніці макіяжу були розроблені в першу чергу для фільмів і телебачення, а потім були швидко прийняті в західному театрі. Наприклад, сильно змінилися театральні перуки, на яких колись була смуга шовку.

Знаючи все це Потап і Юрій Горбунов одяглися, надягли перуки, зробили макіяж відповідний і їх тепер не впізнати. Вони як би інші люди стали.
Так нещодавно Потап на своїй сторінці в інстаграм розмістив фотографію, де він з Юрієм Горбуновим практично невпізнанні.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.