(Фото) Що побажала чарівна Аліна Гросу в красивому і незвичайному вбранні своїм шанувальникам: подробиці

Як розповіла сама Аліна Гросу, вона втомилася та у неї мову заплітався, тому вона побажала всім, що у них все мрії сбухалісь.

У представників шоу-бізнесу насичена і ритмічна життя. Для того щоб досягти бажаних результатів і досягти мети: популярністю і визнання глядачів, необхідно чимало працювати.

Іноді доводиться починати роботу з раннього ранку і працювати до пізнього вечора. До того ж необхідно виглядати прекрасно: струнка фігура, відмінний макіяж і звичайно наряд. Те як ви станете на сцені багато значить для успіху. Важливе значення, також має зачіска.
Працьовитості деяких зірок можна тільки позаздрити.

Так Аліна Гросу недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію на якій вона, як завжди, чарівно виглядає.
Прекрасна зачіска, незвичайний і красивий наряд доповнює аутфіт Аліни Гроссу.
Але найцікавіше навіть не фото, а пост, який написала зірка.

Можна сказати, що Аліна Гросу багато часу приділяє роботі та при такому ритмі зірка звичайно втомлюється.

Виявляється вона з 5 ранку працює і вже дала 115 інтерв’ю і порядком втомилася. Думки в голові плутаються. Аліна Гросу давала інтерв’ю і її попросили щось сказати для шанувальників.

Як розповіла сама Аліна Гросу, вона втомилася та у неї мову заплітався, тому вона побажала всім, що у них все мрії сбухались. Це замість слова збувалися. Потім цей вислів їй сподобалося і тепер вираз: “Щоб всі мрії у вас сбухались” – стало її корінним побажанням. Шанувальникам також сподобався вираз Аліни Гросу, в чому вони не забули відписатися у своїх постах.
А як вам нове і веселе побажання від Аліни Гросу?

Схожі статті

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.