Тоненькі ручки і шия в синцях: з’явилося перше фото співачки Максим після коми

Ніхто не думав, що майже після місяця коми співачка Максим зможе так швидко показати своє фото. Але, тим не менш, вона вирішила трохи підняти завісу.

Зараз відомо, що за час хвороби і медикаментозного сну виконавиця хіта “Чи знаєш ти ” дуже сильно схудла. Вона вперше наважилася показати своє фото, правда, з ефектом розмиття. Але цього було цілком достатньо, щоб зрозуміти – співачка втратила вагу, а майже всі її тіло вкрите синцями.

Близькі та колеги відправляють їй квіти з побажаннями якнайшвидшого одужання. Напередодні артистка похвалилася в Інстаграме букетами від Дмитра Борисова і Лєри Кудрявцевої, а сьогодні отримала подарунок від свого фан-клубу.

“Нікуди не поспішай і роби все, як потрібно твоєму організму, а ми завжди будемо тебе підтримувати “,

– написано в листівці, отриманої МакSим.

Максим показала перше фото після коми
Максим показала перше фото після коми

Відомо, що 16 серпня Максим забрали на реабілітацію. Тепер мінімум 21 день зірка пробуде в медичному закладі, де буде щодня під контролем кращих лікарів виконувати дихальну гімнастику та інші вправи для поліпшення самопочуття.

Гостре питання, яке зараз дуже турбує шанувальників і ЗМІ – чи зможе зірка співати? Однозначної відповіді на це питання немає – все залежить від курсу лікування, реабілітаційної програми, а також індивідуальних особливостей організму.

Поки що лікарі заборонили їй будь-які навантаження на легені. Вона насилу дихає і ходить, а також має проблеми з пам’яттю.

Макsим не зможе співати після хвороби? В якому стані виконавиця хіта “Чи знаєш ти “

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.