Вагітна дочка Ольги Сумської розчулила фото з животиком

Дворічна дочка Антоніни Паперної підростає відмінним фотографом. Її першою клієнткою стала вагітна мама.

Кілька років тому дочка знаменитої української Роксолани, Ольги Сумської, і актора Євгена Паперного Антоніна Паперна змінила громадянство і переїхала жити до Росії. Але зробила вона це не заради кар’єри чи слави — нею керували почуття.

У 2015 році дівчина почала зустрічатися з російським актором Володимиром Ягличем. Пара довго приховувала стосунки, але в 2017 році зуміла по-справжньому здивувати — Тоня і Володимир оголосили про народження їхньої першої доньки Єви.

Антонина Паперная, Владимир Яглыч и их дочь Ева
Антоніна Паперна, Володимир Яглич і їхня дочка Єва

На початку 2020-го щасливе сімейство оголосило, що знову чекає поповнення. Антоніна тепер радує підписників у своїх соціальних мережах затишними фото з животиком.

Останнє з таких зробила її маленька дочка Єва, яка сфотографувала вагітну маму, як справжній фотограф. Сама дочка Сумської одягла сукню-міді з квітковим принтом, яка красиво підкреслила її кругленький животик.

“By Eva”, — лаконічно підписала кадр Тоня.

Фото Антонины Паперной, сделанное дочкой Евой
Фото Антоніни Паперної, зроблене донькою Євою

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.