Алла Пугачова показала обличчя без косметики крупним планом: зморшки і мішки під очима

Незважаючи на те, що на відео і загальних фотографіях Алла Борисівна Пугачова виглядає молодо і добре, є все таки вікові зміни.

Пугачова рідко показує свої фотографії, тим більше такі, які видають її недоліки. Але сьогодні вирішила зробити виняток, і опублікувала фото особи крупним планом. Навіть сама співачка визнала – при посмішці у неї з’являються зморшки. Але що ж тепер, не посміхатися?

“Ось і зморшки вже під глазамі.Не посміхатися чи зовсім? Як? Якщо радістю сповнений наш Замок. Нехай появляются.NO PROBLEM !!! “, – написала Алла Борисівна в своєму блозі в соціальній мережі Instagram.

Алла Пугачова показала обличчя без косметики крупним планом
Алла Пугачова показала обличчя без косметики крупним планом

У коментарях прихильники написали співачці, що вона прекрасна в будь-який час і в будь-якому вигляді.

Тим більше зараз вона досягла того, що у неї немає боротьби з ожирінням – тоненькі ніжки, осина талія, неймовірна посмішка – це те, що шанувальники Примадонни бачать на відео або при випадковій зустрічі на якомусь світському заході.

Чи робила Алла Пугачова пластику?

Однозначну відповідь – так. Уже з молодих років зірка стала піклуватися над тим, як буде виглядати в старості. Тому чимало грошей телезірка витрачала на пластику. Однак одна з операцій завершилася невдало – після неї майже два тижні лікарі підмосковній клініки боролися за життя народної улюблениці. З тих пір Примадонна зареклася – більше ніяких операцій. Тільки натуральні засоби і природна краса. Вона перейшла на правильне харчування, займається помірними фізичними навантаженнями, і, звичайно ж, головна формула її нескінченною молодості – це щастя. У такому будинку, в якому живе вона і її сім’я, нещасливим бути просто неможливо. Кожен день зірки наповнений теплом, добром і посмішками.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.