Ксенія Мішина похвалилася величезним букетом троянд від нового шанувальника: про Еллерта вже й не згадує

Ксенія Мішина, яка нещодавно розлучилася з Олександром Еллерт, похвалилася величезним букетом троянд від таємного шанувальника.

Ксенія Мішина – відома українська актриса. Однак широку популярність Ксенії принесла участь в першому сезоні романтичного шоу “Холостячка”. Там Ксенія серед 15 претендентів вибирала одного, того самого чоловіка. Обранцем Мішиної став гуморист Олександр Еллерт. Здавалося, вони – ідеальна пара. Однак через 10 місяців відносин Ксенія і Еллерт розлучилися.

Ксенія Мішина і Саша Еллерт
Ксенія Мішина і Саша Еллерт

Хоч Ксенії і не вдалося після закінчення шоу вийти заміж, однак робочих контрактів у неї стало більше. Так, нещодавно стало відомо, що Ксенія Мішина стала суддею нового сезону шоу “Україна має талант”.

Ксенія Мішина стала суддею талант-шоу
Ксенія Мішина стала суддею шоу Україна має талант

Дівчина регулярно ділитися відео зі знімального майданчика шоу і гримерки. Так, нещодавно актриса заінтригувала підписників, показавши величезний букет троянд, який вона виявила в своїй гримерці. Таємний шанувальник подарував Ксенії букет висотою, як сама Мішина.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной
Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной

“Хтось точно знає, якого я росту …”, – сказала в відео Ксенія.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной

До слова, ні Ксенія Мішина, ні Олександр Еллерт не назвали причину, через яку вони розлучилися. Ксенія лише сказала, що більше не буде зраджувати себе і сина. Судячи з усього, ініціатором розлучення стала саме Мішина.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.