Вагітна Катя Осадча розповіла, коли їй народжувати: з дня на день Горбунов стане батьком дівчинки

Юрій Горбунов та Катя Осадча скоро вдруге стануть щасливими батьками.

Відома українська телеведуча Катя Осадча зовсім скоро стане багатодітною матір’ю. Зараз у неї є 2 сини – 18-річний Ілля від першого шлюбу і 4-річний Іван, який народився в шлюбі Осадчої і Горбунова.

Сімейне фото Осадчої з Горбуновим та сином
Сімейне фото Осадчої з Горбуновим та сином

Про третю вагітність Каті стало відомо в травні поточного року. Хоча шанувальники здогадувалися про цікаве положення телеведучої, розкрила правду Катя, коли вже приховувати округлі форми стало неможливо. Однак Осадча та Горбунов так і не розсекретили інформацію про те, коли Каті народжувати, а також не назвали стать дитини.

Проте 18 серпня телеведуча вперше натякнула своїм шанувальникам про те, коли вона стане мамою втретє.

Телеведуча опублікувала в своєму Інстаграм-блозі зворушливе фото. Катя позувала в білому сарафані, погладжуючи свій вагітний животик.

Катя Осадча
Катя Осадча зізналася, коли їй народжувати

“Напевно, що в цьому році останні тижні літа самі хвилюючі”, – підписала фото Осадча, натякнувши, що стане мамою вже з дня на день.

Користувачі Мережі побажали в коментарях Каті легких пологів.

“Катя, вам так іде вагітність. Ви прекрасна “,” Легких вам пологів “,” Красуня. Щастя тобі Катруся. “,” Катя, легких і приємних пологів! Здоров’я вам і майбутній дитині “,” Зустріч з малюком – це завжди хвилююче “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.