Як виглядає перший чоловік Оксани Марченко, якого вона кинула заради Медведчука? (Фото)

Зі своїм першим чоловіком Оксана Марченко прожила всього кілька років. У шлюбі у них народився син.

Багато хто знає Оксану Марченко як відому телеведучу, яка багато років блищала на екрані і вела шоу “Україна має талант” і “Танцюють всі”. Однак відома Оксана ще й тим, що є дружиною політика Віктора Медведчука.

Оксана Марченко і Віктор Медведчук
Оксана Марченко і Віктор Медведчук

Мало хто знає, але заради політика Марченко розлучилася зі своїм першим чоловіком, від якого народила сина.

Першим чоловіком Оксани Марченко є син народного депутата Віталія Коржа і брат генерального директора “Інтернет Медіа Груп” Юрій Корж. Чоловік відомий тим, що заснував інтернет-провайдерскую компанію “Глобал Юкрейн”.

Перший чоловік Оксани Марченко Юрій Корж
Перший чоловік Оксани Марченко Юрій Корж

Оксана та Юрій познайомилися на роботі в в далекому 1992-му. Вони відразу почали зустрічатися і незабаром вирішили одружитися. Заради сім’ї Оксана на деякий час поставила свою кар’єру на паузу. У 1997 році телеведуча народила первістка Богдана і зайнялася вихованням дитини і побутом.

Оксана Марченко з сином Богданом
Оксана Марченко з сином Богданом

Одне через 2 роки Оксана Марченко на одному зі світських заходів познайомилася з впливовим політиком Віктором Медведчуком. Між ними відразу пробігла іскра. Цікаво, що Віктор на той момент теж був одружений. Втім, почуття виявилися сильнішими, тому з часом Марченко, як і її новий залицяльник, подала на розлучення.

Оксана і Віктор зійшлися, коли синові Марченко було 4 роки. Пасинок і вітчим між собою дуже добре ладнають. Не так давно 23-річний Богдан зробив Оксану Марченко бабусею. Примітно, що сина він назвав на честь вітчима Віктором.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.