“Шут гороховий “: Філіп Кіркоров зганьбився на “Новій хвилі “

Філіп Кіркоров зробив себе центром загальної уваги на музичному конкурсі "Нова хвиля".

19 серпня в Сочі стартував міжнародний музичний конкурс “Нова хвиля”. На церемонію відкриття прийшли практично всі зірки російського шоу-бізнесу. Там вони змогли не тільки блиснути талантом, а й яскравими вбраннями.

Король російської естради Філіп Кіркоров часто епатує публіку екстравагантними вбраннями. Так, і в цей раз він став центром загальної уваги, з’явившись в епатажному вбранні за мільйони рублів.

Артист тут же поділився знімками в своєму Інстаграм-блозі. На фото Філіп відображений в зеленій сорочці Louis Vuitton і білих джинсах з дірками на колінах, а також помаранчевих кросівках.

Філіп Кіркоров на Новій хвилі
Філіп Кіркоров на Новій хвилі

Його образ доповнили сонцезахисні окуляри і дві сумки бренду Louis Vuitton за шалені гроші. Так, маленька сумка у вигляді моркви коштує 88,5 тисячі рублів, а сумка у вигляді літака – 39 тисяч доларів (2,8 мільйона рублів).

Філіп Кіркоров на Новій хвилі з сумкою за 40 тисяч доларів
Філіп Кіркоров на Новій хвилі з сумкою за 39 тисяч доларів

Деякі користувачі Мережі в коментарях відзначили, що Кіркорову в його віці так одягатися вже некрасиво.

“Шут гороховий Кіркоров», «Люди, прокиньтеся! У наш час не про музику і душевності на фестивалі мова, а культивується лик фріків. Що тут хорошого? “,” Філіп, вам пора вже одягатися за віком, а не як клоун “, ” У кого перетворився мій улюблений співак? Пісні виконував незабутні. Талант. Зараз що з ним відбувається? “- пишуть фоловери.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.