74-річна Софія Ротару в розкішній сукні запалила на “Новій хвилі “: втерла носа Пугачовій

Софія Ротару з'явилася на пісенному конкурсі "Нова хвиля" і здивувала публіку моложавим видом.

19 серпня в Сочі стартував міжнародний музичний конкурс “Нова хвиля”. На церемонію відкриття прийшли практично всі зірки російського шоу-бізнесу. Там вони змогли не тільки блиснути талантом, а й яскравими вбраннями.

На конкурс завітала і легендарна співачка Софія Ротару. Артистка останні роки рідко з’являється на публіці і не приходить на світські заходи. Однак на “Нову хвилю” вона приходить завжди. Не виключенням став і цей рік. 19 серпня розпочався 19-й пісенний конкурс.

Софія Ротару з’явилася на червоній доріжці “Нової хвилі” і вразила публіку квітучим виглядом. Для заходу артистка вибрала сукня в підлогу з ефектом перлинного мерехтіння. Ротару зробила красиву укладку і яскравим макіяж. Виглядала артистка набагато молодше за свій реальний вік.

Ось як прокоментувала публіка образ Софії Ротару:

“Образ шикарний”, “Королева пісні! Найулюбленіша! Найкраща! Красуня! “,” Виглядає, звичайно, супер “,” Вічно молода і красива Софія Михайлівна “,” Така красива Софія, а плаття просто чудове, чудова жінка “,” Так, дуже улюблена і красива і талановита “, – пишуть коментатори.

Також в рамках конкурсу “Нова хвиля” Софія Ротару заспівала кілька своїх пісень і зірвала овації глядачів. Артистка вільно рухалася по сцені і виглядала дуже гармонійно.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.