Мої квіточки: Максим Галкін показав Гаррі і Лізу в дитинстві

Телеведучий, гуморист і пародист Максим Галкін часто показує своїх дітей Лізу і Гаррі в Інстаграм.

Хоча з моменту їх народження було багато суперечок з цього приводу. Зокрема, Примадонна – людина старого гарту. І вона б не хотіла, щоб на її дітей хтось дивився, адже переживала, що малюків можуть наврочити або будуть їх дуже багато обговорювати в негативному світлі.

Однак Максим Галкін переконав свою благовірну в зворотному – немає нічого страшного в тому, що на дітей будуть дивитися. Навіть добре, адже вони зможуть звикнути до популярності з самого дитинства.

Максим Галкін показав дитяче що двійнят в своєму Інстаграм

Не секрет, що малюків з пелюшок розвивають по всіх фронтах. У них всілякі гуртки, елітна підмосковна школа, кращі репетитори і няня, яка прищеплює базові цінності.

Цікаво, що на навчання дітей Галкін щороку витрачає за різними даними від 600 до 800 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також двійнята займаються вивченням іноземних мов.

“Сьогодні Ліза і Гаррі вітають свою школу англійської. Вчити мови – важливо! Діти краще, простіше, швидше засвоюють нову інформацію, ніж дорослі, тому навчання з дитинства – вірний крок, на мій погляд “, – написав Максим Галкін в описі до створити нове зображення у нього в профілі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ліза і Гаррі Галкін йдуть по стопах своїх батьків. Максим більше часу приділяє тому, щоб розвивати у Гаррі акторську майстерність і талант до гумору, а ось Алла Борисівна вчить свою молодшу спадкоємицю співу, а також виводить її на подіум в колекціях одягу близького друга Валентина Юдашкіна.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".