Ірина Білик після розлучення з п’ятим чоловіком возз’єдналася з Дімою Коляденком: фото

Ірина Білик, яка нещодавно розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком, заінтригувала шанувальників неоднозначним знімком.

Не так давно Ірина Білик повідомила про розлучення зі своїм п’ятим чоловіком – російським продюсером і художником азербайджанського походження Асланом Ахмадовим. Подружжя були одружені з 2013 року. У них є спільний син Табріз, який народився за допомогою сурогатного материнства. Причиною розлучення стало те, що Білик більше не хотіла жити з чоловіком за принципом гостьового шлюбу. Чоловік працює в Москві і зі своєю сім’єю в Києві він не жив, а тільки відвідував її. А в останній рік Аслан і зовсім перестав приїжджати в Україну.

Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Тебріз
Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Табріз

Схоже, Ірина Білик не збирається довго бути в статусі розлученої. Нещодавно артистка оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі знімок, який викликав у її шанувальників багато питань. На фото Ірина Білик позувала разом зі своїм третім чоловіком – шоуменом Дмитром Коляденком. Екс-подружжя позували на краю яхти. Дмитро стояв ззаду Ірини і тримав її за витягнуті руки. Білик і Коляденко повторили знаменитий епізод з фільму “Титанік”.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко: скріншот Інстаграм-сторіз
Ірина Білик та Дмитро Коляденко: скріншот Інстаграм-сторіз

“Хм .. щоб це значило”, – неоднозначно підписала фото Ірина Білик.

Такий романтичний знімок наводить на думку, що Ірина Білик та Дмитро Коляденко знову разом. До слова, не дивлячись на те, що вони розлучилися ще в 2006 році, Коляденко не раз говорив, що любить Ірину досі.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.