“Просто дівчинка “: Лариса Доліна в коротких шортах здивувала моложавим видом

65-річна Лариса Доліна виглядає набагато молодше свого віку. Особливо артистка покращала після схуднення.

Майже рік тому відома співачка Лариса Доліна всерйоз зайнялася власним здоров’ям і зовнішнім виглядом. Артистка за пару місяців скинула більше 20 кг і помітно покращала.

Багато хто підозрював Доліну в тому, що вона зробила ліпосакцію. Однак сама артистка запевняє, схудла завдяки дієтологам і жорсткій дієті.

Лариса Долина до і після схуднення
Лариса Доліна до і після схуднення

Не так давно Лариса Доліна почала вести особистий блог в Інстаграме. Там співачка ділиться свіжими знімками і новинами з особистого і творчого життя.

Так, нещодавно артистка оприлюднила знімок, який змусив її шанувальників захоплюватися. Лариса позувала в повсякденному образі на тлі ескалатора. Долина вибрала приталенную футболку і короткі шорти світло-фіолетового кольору. Лариса Олександрівна повісила на одне плече ліловий стьобану сумочку на золотому ланцюжку, а образ доповнили сонцезахисні окуляри з оправою – “котяче око”.

Користувачі Мережі тут же засипали артистку компліментами в коментарях.

“Королева, не більше ніж 40 по фото”, “Просто дівчинка!”, “Що за дівчина така прекрасна”, “Це ви? Не впізнала, розкішно !! “,” Виглядаєте приголомшливо “,” Яка Ви красуня “,” Лариса, ніжки, звичайно, у Вас в пору позаздрити молоденьким “,” Просто дівчисько !! Молода, пустотлива, красуня !! “, – пишуть коментатори.

Більше про раптове омолодження Лариси Доліної дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.