Як зараз виглядає єдиний син померлої Жанни Фріске Платон?

Нещодавно телеведучий Дмитро Шепелєв у себе в Інстаграм влаштував інтерактивне спілкування з фанатами - шанувальники задавали питання, а Шепелєв відповідав фотографіями.

Так, чоловіка попросили, щоб той показав, як виглядає його щастя. У відповідь Дмитро прикріпив фотографію змужнілого сина Платона.

Ось так виглядає син Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва Платон
Ось так виглядає син Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва Платон

Хлопчик відображений в футболці і шортах, що стрибає на ліжку. Дмитро обожнює старшого сина і називає його “своїм щастям “.

На даний момент хлопчикові вісім років. Народила Жанна його в 2013 році.

Тоді про хворобу співачки ніхто не міг і подумати. Подейкують, онкологічні клітини стали розвиватися як раз таки на тлі пізніх пологів, так ще й була процедура штучного запліднення ЕКЗ. Однак це лише одна з версій, яка ходила в ЗМІ.

Мама Платона, всесвітньо відома співачка Жанна Фріске померла влітку 2015 року.

Вся Росія збирала їй гроші на лікування в кращих клініках, але ніякі препарати не допомагали. Детальніше про її хвороби і безуспішною боротьбі за життя дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Украдене щастя. 6 років після смерті Жанни Фріске: Суди, скандали, чутки і весілля Шепелёва

Після смерті Жанни публіка була стурбована долею хлопчика на ім’я Платон. Він був ще зовсім дитиною, і залишився на утриманні батька, який розбитий і пригнічений смертю дружини.

Син Шепелєва та Фріске
Син Шепелєва та Фріске

Однак чоловік з’явився і довів – з ним все в порядку. Навіть знайшов “маму ” своєму Платону – звуть жінку Катерина Тулупова.

Навесні вона подарувала Платону братика, тому нудьгувати родині не доводиться. Практично відразу після пологів зоряне сімейство поїхало відпочивати вже новим складом.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.