Максим Галкін приміряв образ гладіатора: неймовірне перевтілення

Максим Галкін - комік і пародист, який регулярно потрапляє в центр обговорення шанувальниками. Він готовий дивувати і смішити, адже це його амплуа по життю.

Напередодні він опублікував комічне відео, як він в зеленому спортивному костюмі спочатку скаче, витягаючи з боку якусь шовкову червону тканину. А потім, за помахом руки пародист виявляється у вигляді гладіатора. Як вам таке перевтілення?

Відзначимо, на даний момент Максим Галкін – єдиний годувальник у родині. Поки Алла Пугачова сидить вдома і займається вихованням дітей, комік у всю подорожує на гастролях, знімається в проектах і продає рекламу, щоб заробити копійку на утримання особняка і сім’ї.

За різними даними, на утримання такого будинку, як у Алли і Максима, в рік йде 1,2 мільйона рублів. Це і з урахуванням комунальних платежів, і з урахуванням зарплати персоналу. На території замку Галкіна працюють покоївки, няньки для Гаррі та Лізи, садівник, завгосп, кухарка. Крім цього, близько 600-800 тисяч рублів на рік йде для того, щоб покрити вартість навчання дітей в престижній підмосковній школі. І це далеко не всі статті витрат, які є у зоряної сім’ї.

Максим Галкін
Максим Галкін

Тому Галкіну доводиться важко і багато працювати, залучати до себе увагу, провокувати інфоприводи, щоб залишатися актуальним і помітним.

У той час, Алла Борисівна Пугачова покинула сцену вже давно. Є шанс, що в честь свого 75-го дня народження вона влаштує великий сольний концерт і знову заспіває для шанувальників. Однак Примадонна все менше любить з’являтися на публіці, тому, можливо, такого великого заходу і не буде.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.