“Вся в матір”: дочка балерини Анастасії Волочкової вийшла в купальному костюмі перед турками

Аріадна Волочкова - єдина дочка російської балерини Анастасії Волочкової. Вона ще не така епатажна як мама, але публіка впевнена - все попереду.

Спадкоємиця прими російського балету веде власний Інстаграм-блог, який налічує понад 50 тисяч фоловерів.

Як відомо, Аріадна Волочкова живе окремо від своєї мами. Вони час від часу зустрічаються то на курорті, то вдома, то десь в кафе або в ресторані.

Коли Аріадна ще вчилася в школі, вона розповідала, що мама могла навіть без попередження прийти в школу, щоб побачити дочку.

Однак зараз Волочкова-старша частіше все ж подорожує десь на міжнародних курортах, а вихованням дочки практично не займається.

Дочка Анастасії Волочкової вирушила до Туреччини, звідки виклала досить кричуще фото. Вона зробила Селфі на балконі в чорному роздільному костюмі для плавання.

Молодша Волочкова наділу відкритий чорний купальник і відобразила себе на тлі турецького курорту

15-річна дівчина не соромилася демонструвати фігуру, яка, за мірками передплатників, виявилася дуже навіть зрілої.

Слід зазначити, що Аріадна Волочкова веде блог на тему книг. Дівчинка багато читає, розповідає свої відгуки та враження про те, що прочитала, ділиться порадами, публікує цікаві добірки того, що порадила б прочитати своїм фоловерів. Також вона активно спілкується з коментаторами, відповідає їм і дає поради.

Шанувальники помітили, що на обличчя Аріадна мало схожа на маму, скоріше на папу. А ось по фігурі і формам вона пішла в маму – такі ж грубі обриси і широкі плечі. Однак в цілому дівчинка досить фотогенічна і приваблива.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.