7-річна Ліза Галкіна захопила батьків грою на піаніно: “Копія Пугачової”

7-річна донька Пугачової і Галкіна - не по роках талановита і розумна дівчинка.

Чоловік Алли Пугачової Максим Галкін регулярно демонструє шанувальникам численні таланти своїх дітей. Ліза і Гаррі Галкін з раннього дитинства займаються вокалом, танцями, вивчають іноземні мови і навчаються акторській майстерності. Діти розвинені не по роках. У 7 років Ліза і Гаррі практично вільно розмовляють французькою мовою і грають на фортепіано.

Максим Галкін
Максим Галкін з Лізою і Гаррі

Нещодавно Максим Галкін в своєму Інстаграм-блозі поділився черговим відео, де показує таланти своєї дочки Лізи. У ролику дівчинка грала на піаніно. Виявилося, що дочка Пугачової сама на ходу склала мелодію. Вразила шанувальників не тільки музикальність дівчинки, але і артистичність. Протягом всієї гри вона завзято сміялася в камеру.

“Ось, а зараз я сама придумала!”, – каже дівчинка в відео.

“Обожнюю сміх Лізи”, – вимовляє Максим Галкін.

Користувачі Мережі в коментарях захопилися талантом Лізи.

“Дуже позитивна і талановита дівчинка! Просто сонечко! “,” Музика під казки Шехерезади “,” Копія матері, такий же гумор, харизма, обожнюю “,” Її хіба можна не любити? “,” Прям східна музика вийшла. Розумничка Ліза “, ” Чудо маленьке, дуже рада за вас з Аллою. Ви гідні щастя мати таких діток “, – пишуть коментатори.

Чи не дочка, а проект: ким Алла Пугачова хоче бачити свою дочку Лізу Галкіну в майбутньому?

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.