“Хлопчик на Дана схожий, а дівчинка – копія Тіни “: Тіна Кароль засвітилася з маленькими “дочкою і сином”

У Мережі обговорюють фото Тіни Кароль з маленькими фанатами.

Тіна Кароль не раз в інтерв’ю говорила, що мріє про доньку. При цьому співачка натякала, що подумує не лише про природні пологи, але і про послуги сурогатної матері.

“Я подумаю, як це можна втілити в життя”, – говорила Кароль в інтерв’ю, відповідаючи на питання про другу дитину.

Нещодавно в одному з фан-акаунтів Тіни Кароль з’явилося фото, де вона позує поруч з маленьким хлопчиком і дівчинкою. Співачка присіла біля дітей, щоб бути з ними на одному рівні.

Ймовірно, це маленькі шанувальники артистки. Однак деякі шанувальники припустили, що хлопчик і дівчинка можуть бути дітьми самої Тіни Кароль.

“Хлопчик на Дана схожий, а дівчинка – копія Тіни”, “Невже дочекалися? Татко Дан дав добро більше не ховати діточок? “, – пишуть коментатори.

 ""

Коментарі фоловерів

Судячи з коментарів, деякі шанувальники Тіни Кароль вірять, що вона знаходиться в відносини з молдавським виконавцем Даном Баланом і навіть може мати від нього дітей.

Нагадаємо, за романтичними стосунками Дана Балана і Тіни Кароль під час дев’ятого сезону шоу “Голос країни” спостерігала вся Україна. Вони кокетували один з одним, обнімалися і виглядали, як закохана парочка.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Проте через якийсь час продюсер “Голосу” зізнався, що історія любові між суддями проекту було просто вигадкою, щоб підняти рейтинги шоу.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".