Зірка “Сватів ” Анна Кошмал вперше показала сина Михайла: хлопчикові вже 3 роки

Актриса Анна Кошмал, відома за роллю Женьки з "Сватів ", приховує від публіки чоловіка і сина.

Відома актриса Анна Кошмал вже давно дружина і мама. Однак свою сім’ю вона вважає за краще приховувати від публіки. Про обранця Анни, за якого вона вийшла заміж в 2018 році, відомо не багато. Чоловіка звуть Іван, він далекий від кінематографа і займається бізнесом. З Ганною вони познайомилися в 2014 році. Цікаво, що Анна приховує від громадськості не тільки чоловіка, вона приховала навіть свою вагітність.

Анна Кошмал з чоловіком Іваном
Анна Кошмал з чоловіком Іваном

Анна Кошмал стала мамою влітку 2018 року. У актриси народився син, якого назвали Михайлом. Зараз хлопчику 3 роки і до цього часу Анна жодного разу не показувала його обличчя на публіку.

Однак нещодавно дівчина вперше показала сина в своєму Інстаграм-блозі. 24 серпня дівчина опублікувала фото, на якому крупним планом був келих вина, а на задньому плані – її син, який вирішив показати в камеру мову.

Скріншот Інстаграм-сторіз Анни Кошмал
Скріншот Інстаграм-сторіз Анни Кошмал

“Святкуємо”, – підписала фото зірка “Сватів “.

Судячи з усього, дівчина з сім’єю святкувала День Незалежності України в одному з київських закладів.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що зйомки 7 сезону “Сватів” закінчені. Шанувальники серіалу вже майже 8 років очікують продовження ситкому, однак зйомки 7 сезону постійно відкладалися. Зокрема через політичні причин, карантину і проблем зі здоров’ям головного героя Федора Добронравова.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.