Настя Каменських показала, як приймає ванну і розлютила публіку: “Не обов’язково це всім бачити “

Нове фото Насті Каменських здивувало шанувальників. Артистка в черговий раз показала себе без одягу.

Українська співачка Настя Каменських є активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм Каменських налічує 5,2 мільйона підписників. Співачка знає, як привернути до себе увагу і регулярно публікує нові знімки, частина з яких дуже нескромні.

Так, нещодавно Каменських опублікувала фото з ванної кімнати. Артистка ніжилася у ванній повної піни.

“Як приємно в такому насиченому графіку знайти хвилинку, щоб трохи розслабитися і приділити трохи часу собі. Ну а тепер погнали далі, робота нон-стоп “, – підписала фото Каменських.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати знімок. Багатьом фото сподобалося, але були і ті, хто розкритикував артистку.

“Ухх, краса”, “майоріть перед чоловіком. Навіщо всім показувати “,” Ну просто Красуня Русалка “,” Не обов’язково, це всім бачити. Прямо, смішно “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, зараз Настя Каменських гастролює з сольним концертом по містах України. Нещодавно співачка поскаржилася на те, що вона дуже втомилася. Співачка просто розридалася в своїх Інстаграм-сторіз.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Настя Каменських розридалася на очах у шанувальників: скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

Варто відзначити, що життя артиста під час гастрольних турів дійсно дуже важка. Артист зі своєю командою постійно знаходяться в дорозі. В автобусі вони змушені спати, їсти і відпочивати.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.