Співачка Лоліта обтягнула неідеальну фігуру чорним купальним костюмом (Відео)

Російська співачка Лоліта Мілявська показала у себе в Інстаграм-профілі чергове відео.

Співачка позує в злитому чорному купальнику. Звичайно, як для її віку, фігура у Мілявської відмінна. Однак шанувальники все одно помічають, що вона не ідеальна – з’явилися зайві складки жиру і сильно видно целюліт. Невідомо, намагається чи жінка боротися з віковими деформаціями. Однак більшість шанувальників за те, щоб вона зберігала свою унікальність і натуральну красу.

Лоліта показала фігуру в купальному костюмі – не приховується від старості

Співачка Лоліта Мілявська подякувала відомого композитора Ігоря Крутого. Саме він вже який рік поспіль є художнім керівником конкурсу “Нова хвиля-2021 “. Подяка Лоліта висловила за те, що він продовжив для неї пляжний сезон – після пісенного фестивалю в Сочі можна розслабитися і зануритися.

Відзначимо, Лоліта – одна з тих співачок, хто не боїться здатися дивною, і зовсім не соромиться того, якою вона є.

Так, співачка може викласти відео в дивакуватої одязі, засвітити в мережі недоліки своєї фігури, і до цього вона відноситься абсолютно спокійно.

Лоліта переконана – ідеальних людей не існує, і не варто робити з чогось або з кого-то культ, адже мода змінюється швидше за швидкість світла.

Фігура Лоліти – справжня

Гордість співачки – це те, що вона (за її словами) не робила ніяких пластичних операцій. Мілявська видала – може дозволити собі деякі послуги косметолога, але приймає старість з гордістю, тому під ніж не буде лягати.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.