У Насті Каменських з’явився двійник: копія артистки, але худіша (Фото)

У Мережі обговорюють схожість української співачки Насті Каменських і її 32-річної румунської колеги, вокалістки Inna (Олени Апостоляну).

26 серпня на Instagram-сторінці проекту “Зірковий шлях ” був опублікований колаж, що складається з фото української співачки Насті Каменських і відомої зарубіжної артистки Inna.

Настя Каменських і її двійник – співачка Inna

Дівчата настільки схожі, що користувачі Мережі не відразу зрозуміли, що це не 2 фотографії Насті Каменських, а різні артистки. Деякі коментатори помітили, що співачки відрізняються тільки фігурами. Настя Каменських має більш пишними формами, порівняно з Inna.

“У сенсі це не вона?”, “Та ладно. Це хіба не один і той же чоловік? “,” Я думав це 2 Насті “,” Кудряшки однакові а от фігурка різна. Інна дуже шикарно виглядає “,” Дуже схожі “,” Загалом не відрізнити “,” У Інни форми більш витончені, зростання набагато менше! “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Настя Каменських – одна з найвідоміших і популярних співачок в Україні. Вона 10 була учасницею групи “Потап і Настя” і стала улюбленицею мільйонів. У 2018 році дует взяв паузу і Настя Каменських почала сольну кар’єру.

Настя Каменських
Настя Каменських – відома українська співачка

Зараз співачка виступає під псевдонімом “NK” і її сольний проект став не менш популярний, ніж група “Потап і Настя”. За 3 роки сольної кар’єри Настя випустила 2 студійні альбоми і 2 мініальбома. Її пісні практично відразу стають хітами, а кліпи набирають мільйони переглядів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.