Таїсія Повалій здивувала шанувальників гладкою фігурою: з кожним роком все більша

Відома українська співачка Таїсія Повалій ніколи не страждала зайвою вагою. Проте з віком фігура артистки все ж змінилася.

Народна артистка України Таїсія Повалій завжди була однією з найефектніших співачок в українському шоу-бізнесі. Красиві світлі локони, розкішні концертні вбрання і блискуча посмішка – такою запам’ятали шанувальники Таїсію Повалій. Жіночність і елегантність – головні родзинки народної артистки. Таїсія завжди виходила на сцену в розкішних сукнях, які підкреслювали її красиву, жіночну фігуру.

Т
Таїсія Повалій

Однак краса не вічна. З роками на фігурі співачки почало з’являтися все більше зайвих кілограмів. Так, нещодавно Таїсія опублікувала свіже фото, зроблене на зйомках програми “Добрий вечір, Казахстан!”.

Співачка була одягнена в облягаюче чорне плаття, декороване різнокольоровими каменями. Повалій уклала волосся в звичні локони і зробила яскравий макіяж з акцентом на очі.

Т
Таїсія Повалій

Шанувальники співачки написали їй багато компліментів в коментарях:

“Таєчка, ви як завжди чарівні”, “Дорога Таєчка, ви як завжди чарівні всюди і в усьому”, “Красива, талановита, шикарна жінка”, “Шикарна як завжди”, – пишуть коментатори.

Однак були й ті, хто помітив, що співачка набрала вагу і прокоментували той факт, що Повалій не раз змінювала свою зовнішність за допомогою пластичної хірургії.

“А Таїсія помітно округлилася в області талії”, “Всю себе дівка знівечила, така красуня була”, – відзначили фоловерів.

 ""

Коментарі фоловерів

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.