Перефарбувалася в рожевий: співачка Оля Полякова вирішила скопіювати свою малолітню дочку

Телезірка і поп-діва Оля Полякова любить дивувати несподіваними перевтіленнями. Вона не боїться зіпсувати свій образ і сміливо експериментує із зовнішністю.

У своєму Інстаграм-профілі артистка показала Селфі крупним планом. Видно, що у неї рівне і підтягнуте обличчя. З огляду на те, що фотографія опублікована з фільтром від Інстаграм, складно зрозуміти рівномірний колір обличчя, однак вона виглядає лише злегка втомленою. Судячи з фотографії особи крупним планом, у Полякової немає зморшок або якихось вікових змін. В принципі, і відчуває суперблондинка себе молодий і бадьорою.

Тому під кінець літа зважилася на такий експеримент, на який зазвичай вирішуються дівчатка-підлітки типу її дочки – перефарбувала волосся в яскравий колір. Оскільки Оля – блондинка, їй дуже до лиця рожевий колір. Ось знаменитість і вирішила покрити волосся тоніком. Вона показала як виглядає з новим кольором. Шанувальників таке перевтілення практично не здивувало, адже “королева ночі ” часто робить стрижки та інші маніпуляції, щоб потрапити в об’єктиви фотокамер і папараці.

“Влітаємо в # маска! Ви готові до нових образів? “,

– написала Полякова в описі.

Відзначимо, співачка буде зоряним детективом гіпер шоу “Маска ” на телеканалі Україна. Це вже другий сезон проекту, і його творці вирішили не міняти суддівський склад. Хоча шанувальники це рішення частково розкритикували, адже їм хотілося б бачити в улюбленому проекті нові особи.

Проте, за участю Полякової в цьому шоу були скандали, жарти і цікаві моменти, тому її появи у другому сезоні “Маски ” дуже вже чекають.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.