Обіймалася з бородатим чоловіком: Настю Каменських помітили поруч не з Потапом, а із завидним холостяком

DZIDZIO - популярний український артист, який в 2021 році став холостяком. Він офіційно заявив, що розлучається зі своєю дружиною Славією.

У той же час варто відзначити, що Настя Каменських – не тільки приблизна співачка, але і хороша дружина.

Тому шанувальникам було вкрай дивно побачити цих зірок в обнімку, ще й коли поруч не було чоловіка Каменських – репера Олексія Потапенка.

Настя Каменських і DZIDZIO
Настя Каменських і DZIDZIO

Як відомо, нещодавно стартували зйомки другого сезону гіпершоу “Маска “, яке показують на каналі “Україна “. У першому сезоні в тренерський склад увійшли Настя Каменських, Андрій Данилко, Дзідзьо, Оля Полякова та Олег Винник. Оскільки проект виявився рейтинговим і цікавим, його творці вирішили не міняти склад зоряних детективів.

Хоча шанувальники були частково через це і засмучені, адже були б не проти подивитися на нових героїв.

Тому зараз Каменських і Дзідзьо проводять багато часу поруч, а Потапа на знімальному майданчику немає.

Нещодавно в Інстаграм-сторіз самотнього музиканта з’явилося Селфі з колегою по сцені. Виглядала парочка вкрай мило: українські зірки притиснулися один до одного і позують на камеру. Настя посилає повітряний поцілунок шанувальникам, а Дзідзьо посміхається щасливо, явно радіючи поверненню до зйомок гучного проекту.

Настя Каменських
Настя Каменських

Як видно з фото, один з образів Каменських на зйомках – це яскраве плаття салатового кольору. Як завжди, з глибоким вирізом в області бюста.

Розпущене волосся і яскравий макіяж надають співачці жіночності і впевненості. Її колега DZIDZIO одягнений в яскравий жовтий костюм з чорними елементами і кашкет.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.