Женька з “Сватів ” в плаття павича радісно вигукнула про продовження!

Телезірка Анна Кошмал веде свій Інстаграм-блог, на який підписані понад 670 тисяч осіб.

Там вона ділиться новинами зі свого життя. Дивляться її не тільки нинішні шанувальники, а й ті, хто з нею ще з часів телесеріалу “Свати “. Існує думка, що саме “Свати ” зробили Анну Кошмал знаменитою. І це думка повністю виправдане, адже це її перша велика роль.

Нещодавно Анна показала фотографію в Інстаграм, на якій вона зображена зі своєю колегою Вірою Кобзар. Актриси разом працюють вже не на першому проекті, тому навіть за кадром тісно дружать. Це підтверджує і той факт, що вони на фото мило посміхаються і обіймають один одного. Знімки говорять про те, що зараз зйомки їх спільного серіалу тривають, і вже скоро всі шанувальники зможуть побачити улюблених героїнь в новому амплуа.

Нагадаємо, Анна Кошмал – відома українська актриса. Вона хоч і заміжня, але чоловіка свого приховує від публіки. Крім того, Кошмал – любляча мама.

Слід зазначити, що подробиці свого особистого життя Анна не дуже любить виставляти на публіку, тому вважає за краще приховувати їх. А в Інстаграм вона показує виключно робочі моменти, закадрові ситуації і моменти, які потім не потрапляють в готовий проект.

Анну Кошмал фанати люблять за безпосередність, а також за те, що найчастіше вона виконує роль позитивних персонажів, і професійно поводиться навіть в найскладніших сценах.

Схожі статті

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.