Як виглядає і чим займається син Наташі Корольової і Тарзана

Наташа Корольова відразу схвалила вибір Архипа. І для неї нічого не значить ким Мелісса працює.

Наташа Корольова і її чоловік Тарзан, обожнюють своєму синьо Архипа. Тарзана зараз 50 років, а Наташі Корольовій 47. Їх єдиний син Архип, якому 19 років навчається в ВУЗі в Москві. У нього є захоплення: танці.

Архип

Архип докладає всіх зусиль, щоб побудувати сою кар’єру на сцені. Він іноді розміщує на своїй сторінці в інстаграм для шанувальників як він це робить. Так нещодавно його шанувальники змогли побачити в інстаграм, як Архип спільно з Мелісою танцюють на пілоні.

Вони продемонстрували складні елементи під трек “Дельфін і русалка”. Архип навіть поміняв кілька куплетів в цьому кліпі, який вважається одним з кращих Наташі Корольової.

Як розповіла Мелісса, вона найперша зробила пропозицію Архипові з приводу весілля. У неї на середньому пальці було кільце, котре ще носила її бабуся. Воно було для Мелісси завелике, і тому вона носила його на середньому пальці. Коли Мелісса робила Пропозиція Архипові, то вона зняла це кільце і зробила йому пропозицію. Архип одразу погодився. Потім на День всіх закоханих Архип, також подарував Мелісі кільце, на якому були дрібні діаманти.

Мелісса та Архип

Меліса часто буває в будинку Наташі Корольової та Тарзана, який знаходиться за містом. Вона чудово відгукується про Наташу Корольовій, а Тарзана вважає своєму Кумиром. Наташа Корольова відразу схвалила вибір Архипа. І для неї нічого не значить, то ким Мелісса працює. Наташі Королева намагається не втручатися в особисте життя Архипа, адже хлопчик уже виріс і самостійний.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.