Через алергію Настя Каменських не влазить в свої речі: доводиться носити гардероб Потапа

Співачка Настя Каменських опублікувала в Інстаграм фотографію в футболці свого чоловіка Потапа. Свої піжами для сну їй вже не підходять.

“Скажіть, дівчатка, а ви теж спите у футболці свого чоловіка? Коли у тебе 100 тисяч своїх різних піжам? “,

– написала Настя Каменських. Вона позувала на фотографії в футболці білого кольору з райдужними смужками на грудях. Волосся у Насті скуйовджене, на обличчі немає макіяжу. Видно, що співачка дійсно тільки що прокинулася.

У коментарях, звичайно ж, відписався Потап.

“Це так мило. Труси мої перед Тобою не одягай) “,

– написав музикант.

Відзначимо, Настя Каменських напередодні поскаржилася на алергію, яка заважає співачці працювати і жити нормальним життям. Артистка припустила, що у неї загострилася алергія саме на амброзію, яка буквально окупувала їх особняк з усіх боків.

На даний момент Настя отримала курс лікування, проте пізніше, з настанням осені, артистка зможе також пройти тестування і дізнатися на що ще у неї є алергія і як з цим боротися.

Настя Каменських страждає від алергії на амброзію
Настя Каменських лікується від алергії на амброзію

За день до цього дружина Потапа показала фото особи крупним планом – через алергічну реакцію воно почервоніло, опухло і дуже сильно свербіло.

Відзначимо, Настя і Потап живуть разом вже більше двох років. Вони одружилися навесні 2019 року, а до цього старанно приховували свої стосунки – так, що ніхто й подумати не міг, що у них роман. Спільних дітей у пари немає, так як Каменських весь свій вільний час присвячує творчості, як і її чоловік Потап.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.