Як одягається вже не “маленька бджілка” Аліна Гросу: сміливий леопард і відкритий бюст

Співачка і актриса Аліна Гросу виросла на очах у публіки. В один момент її репертуар став більш "дорослим", а разом з ним і наряди, в яких зірка з'являється на публіці.

Аліна Гросу – не тільки співачка. Вона ще й бере участь у багатьох шоу українського виробництва, знімається в серіалах, виступає на театральній сцені.

Її знає вся країна, тому кожна її поява перед кадром має бути доопрацьовано до дрібниць. У цій статті ми розповімо, який буває співачка Аліна Гросу.

Наприклад, нижче представлений один з її недавніх нарядів. Це вишите плаття від українського дизайнера. Вишивка ручної роботи виглядає дуже дорого і ефектно.

У цьому образі співачка відмовилася від червоних губ, які їй так звичні, і нафарбувалася природніше. Справжня українська красуня, правда?

Аліна Гросу
Аліна Гросу
Аліна Гросу
Аліна Гросу
Алина Гросу
Аліна Гросу

Далі йде ряд більш епатажних і сміливих образів. Вони будуть представлені на проекті “Співають всі “, де знімається Аліна. Сама співачка поділилася фотографіями, і попросила допомогти визначитися – який же образ краще?

“Всім привіт!) Ось і закінчилися зйомки прекрасного шоу ” Співають всі “. Дійсно, співали всі, танцювали всі, отримали море емоцій все … а скоро буде і ваша черга відчути все, що ми вже випробували. Який мій образ вам найбільше подобається “,

– написала Аліна Гросу в публікації в Інстаграм.

Перший її образ – чорний обтягуючий комбінезон і золота мантія. Доповнили “казковий ” образ дрібні густі кучерики.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Другий образ – це чорний обтягуючий комбінезон з білими смужками. Виглядає стильно і сучасно.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Для наступного сукні Аліна Гросу навіть пофарбувала половину волосся в рожевий колір! Біле леопардове плаття і рукавички тісно обтягнули її форми.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

А в цьому вбранні українська зірка схожа на Періс Хілтон – все таке рожеве і з пір’ям. Проте, щоб не губилася ідея, тут Гросу також відмовилася від строкатого макіяжу і вважала за краще більш спокійні тіні і помаду.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.