Ліза Арзамасова сіла на траву з немовлям на руках: влаштувала “живу” фотосесію

Брат відомого російського фігуриста Іллі Авербуха сфотографував дружину свого брата Лізу Арзамасову з новонародженою дитиною на руках.

Актриса театру і кіно, 26-річна Єлизавета Арзамасова поділилася зворушливим фото з малюком на руках. Як вона вказала в описі, знімок на вулиці зробив якийсь Мартін Авербух – брат її чоловіка.

Єлизавета в останні кілька днів приймає вдома гостей – приїжджали родичі і з боку чоловіка, і з боку дружини, щоб подивитися на спадкоємця молодої пари. А Єлизавета цього тільки й рада, адже в перші місяці з дитиною дуже складно, хочеться поспати і привести себе в порядок. А коли навколо батьки, брати, сестри, бабусі і дідусі, тобто кому доглянути за маленьким синочком.

Молоду маму і свого брата сфотографував Мартін Авербух

На новому знімку в соціальній мережі Інстаграм молода матуся позує сидить на газоні особняка і закачує маленького сина Льва на колінах. Слід зазначити, що після пологів Єлизавета швидко прийшла в себе. У неї немає втомленого погляду, вона швидко повернулася в колишню форму по фігурі, і взагалі дуже жадає скоріше повернутися на сцену. Хто під час роботи буде сидіти з дитиною – поки залишається загадкою.

Нагадаємо, що 14 серпня 2021 року стало відомо, що актриса Ліза Арзамасова народила. Це стало дуже несподіваним подією. Публіка хоч і знала, що Ліза вагітна, але сама артистка розповідала – піде в декрет у вересні, і швидко повернеться на сцену.

Малюка назвали Лев. Тато і мама не можуть нарадуватися тому, що вони тепер новоспечені батьки, хоча в багатьох побутових моментах залишається багато незрозумілого.

Народжують і народжують: Павлик, Топурія, Квіткова, Арзамасова, Мер’єм Узерлі і інші зірки, які стали батьками

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.