(Фото) Як виглядає дочка Лілії Ребрик на своє 9 річчя

Лілія Ребрик намагається знайти час після роботи кожен день, щоб приділити увагу своїм дочкам.

Як цікаво зіркові мами люблять своїх дітей? Так, точно так само, як і звичайні люди. З тією лише різницею, що їх любов напевно трохи сильніше, бо вони мало їх бачать зважаючи на свою постійну зайнятість. А якщо ще мами, які працюють у сфері шоу-бізнесу знаходяться у відрядженнях і на концертах, то діти їх практично не бачать.

Лілія Ребрик згадувала як вони з чоловіком починали своє подружнє життя і маленька донька перебувала з ними на роботі. І сама Лілія Ребрик в перервах на роботі бігала в гримерку і годувала доньку, а також перевдягала їй підгузок.

Зараз дочка підросла і їй виповнилося 9 років. Це незабутньо подія в родині Ребрик. Свято подружжя відобразили на фото і відео.
Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм барвисте фото Дня народження своєї доньки.

Подивіться як радіє зрадниця, яке на ній красиве повітряне плаття. Сестричка, також рада і разом з чоловіком Лілія Ребрик виглядає щасливою мамою. Мрія її збулася – у неї дві дочки красуні та коханий чоловік.
З фотографії видно, що іменинниця схожа на маму, а інша дочка на папу. Такий сім’ї можна тільки по-доброму позаздрити.

Лілія Ребрик намагається знайти час після роботи кожен день, щоб приділити увагу своїм дочкам.

Адже це щасливе і незабутньо час коли діти ще маленькі!

А як вам наряд іменинниці? А взагалі як вам сім’я Лілії Ребрик – правда дружна і щаслива?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.