(Відео) Максим Галкін і Алла Пугачова провели дітей в школу: де і за скільки вчаться спадкоємці Примадонни

Ліза і Гаррі Галкін вже другокласники.

1 вересня Інстаграм-блоги зірок наповнилися фотографіями дітей-школярів. Шоумен Максим Галкін не став винятком. Чоловік Пугачової в своєму мікроблозі в Інстаграм поділився відео, в якому зобразив свою дружину Аллу Пугачову і двійнят Лізу і Гаррі на шкільній лінійці.

Шоумен почав знімати ролик ще на під’їзді до школи. Так, на відео можна розгледіти, що на парковці біля школи стоять авто тільки представницького класу. Це не дивно, адже навчальний заклад, в якому навчаються Ліза і Гаррі дуже престижний і дорогий.

Далі гуморист продовжив зйомку на вулиці. Він показав, як Алла Пугачова веде двійнят на перший дзвінок. Компанію їм склала дочка Христини Орбакайте Клава Земцова.

Для виходу в світ Алла Пугачова вибрала чорні штани, топ, елегантний капелюшок і білий плащ. Ліза і Гаррі були одягнені в шкільну форму і несли букети квітів.

“День знань. З 1 вересня вас, дорогі друзі! Гарік з Лізою пішли в 2-ий клас “, – підписав відео Максим Галкін.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати видно і відзначили, що, судячи з автомобілях у школи, навчальний заклад не з дешевих.

“По машинам схоже на похорон авторитету”, “Судячи з авто дуже високий рівень знань”, “Все прекрасно в цьому відео: і діти, і школа, і навіть машинки з охоронцями припаркованими на паркінгу … красиво жити не заборониш”, ” школа мільйонерів? “,” Одні жирують, інші жебракують “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Ліза і Гаррі Галкін навчатимуться в одній з найдорожчих приватних шкіл Москви – Першої Московської гімназії. Рік навчання тут коштує 1,6 мільйона рублів.

Більше про те, де і за скільки вчаться діти знаменитостей, дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.