Філіп Кіркоров зганьбив Ані Лорак: оприлюднив фото артистки без фотошопу

Ані Лорак "спалили" на фотошопі. Співачка отредактировала своє фото, а Кіркоров опублікував оригінал.

Ані Лорак – одна з найкрасивіших співачок вітчизняного шоу-бізнесу. Якщо подивитися Інстаграм-блог артистки, де вона регулярно публікує свіжі фото, можна в цьому переконатися. На знімках Лорак має ідеальну фігуру, пухкі губи, ідеальні риси обличчя. Співачка явно виглядає молодше за свої роки. Однак, як виявилося, насправді Лорак виглядає зовсім не так ідеально, як би їй цього хотілося. Перед тим, як публікувати чергове фото, вона ретельно зменшує фігуру в фотошопі і робить своє обличчя більш молодим і свіжим.

Ані Лорак у сукні за шалені гроші
Ані Лорак

Зовсім недавно співачка “спалилась” на такому фотошопі. Справа в тому, що вона і її друг і колега по сцені Філіп Кіркоров опублікували однакові фотографії в своїх Інстаграм блогах з фестивалю “Нова Хвиля”. На знімках Філіп і Ані позують разом. Однак фото, яке оприлюднив Кіркоров відрізняється від того, що опублікувала Кароліна.

На фото з Кіркоровим Лорак – повновида і з більш світлою шкірою. А на фотографії на своїй сторінці вона виглядає засмаглою і похудевшей.

Ф
Одне і те ж фото на сторінці Кіркорова і Ані Лорак

Користувачі Мережі тут же помітили фотошоп і висміяли Ані Лорак в коментарях.

Філіп спалив всю контору. Хоча і так завжди було зрозуміло, що вона себе фотошоп “, ” Знайти десять відмінностей? “, ” Знайди десять кілограмів відмінностей “, ” До вечері і після “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.