Ліза і Гаррі сумні, а Аллу підмінили: в Мережі обговорюють фото зі шкільної лінійки дітей Галкіна і Пугачової

Діти Галкіна і Пугачової Ліза і Гаррі пішли до другого класу.

1 вересня Інстаграм-блоги зірок наповнилися фотографіями дітей-школярів. Шоумен і гуморист Максим Галкін не став винятком і оприлюднив у своєму мікроблозі відео зі шкільної лінійки. На свято 1 вересня 7-річних Лізу і Гаррі проводжали Пугачова і Галкін, а також дочка Христини Орбакайте Клава Земцова.

Пізніше в одному з фан-аккаунта зоряного сімейства в Інстаграм з’явилося фото зі шкільної лінійки.

На знімку Ліза і Гаррі позували в шкільній формі і були не зовсім веселі. А ось батьки двійнят Максим і Алла посміхалися в камеру.

А
Алла Пугачова і Максим Галкін проводили Лізу і Гаррі в школу

Варто відзначити, що Пугачова на фото виглядала дуже привабливо, проте не всі фоловери це оцінили. Багато відзначили, що на знімку, як ніби інша жінка. Ймовірно, фото було оброблено за допомогою фотошопу, щоб Примадонна виглядала молодший.

“Це не Алла”, “Взагалі не схожа на Аллу”, “Алла себе не схожа, це вона?”, “Це точно не Алла”, – пишуть коментатори.

Скріншот коментарів

Також багато хто відзначив, що Ліза і Гаррі не виглядають щасливими і веселими. Діти явно сумують через те, що канікули закінчилися.

“Чому Ліза така грустінка?”, “Батьки задоволені, а діти сумні”, “Діти вже не посміхаються”, “Ліза і Гарік явно дуже не хочуть в школу йти”, “Діти просто трохи втомилися”, – прокоментували фоловерів.

Популярне

Схожі статті

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.