Лілія Ребрик в прозорій вишиванці здивувала квітучим виглядом: “Їй точно 40?”

Українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик показала свій образ на 1 вересня.

Відомої української актриси і телеведучої Лілії Ребрик – 40 років. Однак виглядає вона набагато молодше. Ця яскрава артистка доводить, що жінка може в будь-якому віці виглядати моложаво і підтягнуто. Вона активно займається спортом, танцями і може дозволити собі носити приталені сукні, і короткі спідниці.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик – одна з найкрасивіших і ефектних телеведучих України

Нещодавно телеведуча опублікувала в своєму Інстаграм-блозі свіже фото, яке викликало захват у її шанувальників. На знімку Лілія позувала в елегантній білій спідниці-олівець і напівпрозорої блузі-вишиванці.

Л
Лілія Ребрик

“Тут не буде постів про перший день осені, як і не було про останній день самі знаєте чого! Літо я, чесно, люблю більше, але і українська осінь теж нічого, останніми роками вона дуже тепла! “, – підписала фото Ребрик.

Користувачі Мережі тут же відреагували на фото Ребрик і почали писати компліменти в коментарях.

“Сама красуня, доньки Умняшка-красуні, доглянуті, обласкані, улюблені, завжди захоплююся і обожнююююю вашу сім’ю”, “Ви дуже красива і дуже красивий костюм! А діти школу вже закінчили! “,” Ліля – ти вогонь “,” Дуже гарний наряд “,” Боже, яка красуня! “, ” Мудра, розумна і красуня звичайно – Лілія Ребрик “, ” Як завжди, все зі смаком і бездоганно “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лілія Ребрик не тільки популярна актриса і телеведуча, але і любляча дружина і турботлива мати. Лілія щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким. Подружжя виховує двох дочок – восьмирічну Діану і трирічну Поліну.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.