Співачка Alyosha знову вдягла білу сукню після 8 років шлюбу з Тарасом Тополею

Співачка Alyosha з 2013 року заміжня за українським музикантом Тарасом Тополею. Пара виховує трьох дітей.

Альоша і Тарас – одна з найкрасивіших і міцних пар в українському шоу-бізнесі. Вони не беру участь в конфліктах, які не з’ясовують стосунки на публіку. Навпаки – своїм прикладом показують, якою має бути справжня міцна українська родина. У них троє дітей – двоє хлопчиків і дівчинка. Наймолодша дитина (дочка) народилася в 2020 році. Але навіть пологи не завадили Альоші займатися музикою – паралельно з вихованням дітей вона встигає випускати нові пісні та кліпи.

Ще й з чоловіком стосунки хороші.

Наприклад, в одній з недавніх фотосесій Alyosha показала всю свою ніжність і любов до чоловіка.

Жінка виклала добірку з фотографій зі своїм чоловіком. Для фотосесії щасливі музиканти вибрали відкриту місцевість, і вітер красиво розвівав їх волосся.

На Альоші надіто біле плаття, дуже схоже на весільну. Шанувальники навіть вирішили, що музиканти вирішили ще раз зіграти власне весілля, щоб нагадати про те, які у них міцні і щирі почуття.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя

“Яким щасливим був би світ, якби кожен у ньому зустрів свою любов “, – написала Альоша в описі під фотографіями.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя

Її чоловік Тарас Тополя був одягнений в білу сорочку і білий піджак. Він закоханими очима дивився на обраницю – кохання всього свого життя і мати своїх дітей.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя

У коментарях прихильники побажали парі бути такою ж щасливою і такою ж закоханої все своє життя.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.