Наталя Могилевська вийшла в світ з нареченим-мільйонером: більше не приховують відносини

У Мережі вже давно подейкують, що співачка Наталя Могилевська крутить роман з відомим мільйонером Олегом Рижовим.

Наталя Могилевська ретельно приховує своє особисте життя. Співачка двічі була заміжня, але побудувати міцну сім’ю їй так і не вдалося. Зараз співачка повністю зайнята своєю кар’єрою, а не особистими відносинами.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Однак в Мережі вже давно ходять чутки, що Могилевська зовсім холостячка. Нібито вона закрутила роман з відомим українським мільйонером Олегом Рижовим. Їх не раз бачили разом на світських заходах. Олег і Наталя трималися за руки, обнімалися і вели себе, як закохана парочка. Сама ж Могилевська ці не чутки не підтверджує, але і не спростовує.

Наталя Могилевська і її багатий чоловік Олег Рижов позували в новорічній фотосесії
Наталя Могилевська і її багатий чоловік Олег Рижов

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі артистка знову засвітила свого ймовірного нареченого. Могилевська і Рижов з’явилися разом на модній події “Ukrainian Fashion Week “. У своїх Інстаграм-сторіз артистка показала, як її супутник галантно доглядає за нею.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Могилевської

Варто відзначити, що Могилевська на модному показі виглядала розкішно. Останні пару місяців співачка активно худне і результат її схуднення вже помітний. Для виходу в світ Наталя наділу жовта сукня на запах, яку доповнила шкіряним корсетом.

Скріншот Інстаграм-сторіз Могилевської

Нагадай, Олег Рижов – відома особистість і мільйонер. Він є кінематографістом, засновником київських бутиків Isaia, Billionaire, і власником салонів краси Backstage.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.