Як виглядають дружина і троє дітей Ігоря Кондратюка, яких він приховує від публіки: фото

Ігор Кондратюк - зразковий сім'янин і багатодітний батько.

Відомий українських телеведучий і музичний продюсер Ігор Кондратюк про особисте життя розповідати не звик. Відомо, що він одружений і має трьох дітей.

Телеведучий проекту “Караоке на майдані” вже багато років одружений на жінці на ім’я Олександра Городецька.

І
Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою

У шлюбі у них народилося троє дітей – син Сергій, Данило і дочка Поліна. Сини Кондратюка вже виросли і випурхнули з-під батьківського крила, а ось дочка Поліна ще вчиться в школі, в цьому році їй виповниться 17.

Сім'я Ігоря Кондратюка - зліва направо сини Данила і Сергій, поруч з Сергієм його дівчина, в першому ряду дружина Олександра і дочка Поліна
Сім’я Ігоря Кондратюка – зліва направо сини Данила і Сергій, поруч з Сергієм його дівчина, в першому ряду дружина Олександра і дочка Поліна

Варто відзначити, що в Мережі практично не можливо знайти свіжі фото сім’ї Кондратюка. Однак зовсім недавно він опублікував фото дочки Поліни в своєму мікроблозі в Інстаграм. Телеведучий привітав дівчинку з днем дочки.

П
Поліна – єдина дочка Ігоря Кондратюка

Варто відзначити, що 16-річна Поліна – зростає дуже красивою дівчинкою і схожа на свого батька.

Особисте життя Ігоря Кондратюка вважається бездоганним. Однак телеведучому регулярно приписують романи з молодими красунями. Зокрема, ходили чутки, що Кондратюк закрутив роман з випускницею конкурсу “Х-Фактор ” Аїдою Ніколайчук. У родині телеведучого над подібними домислами тільки посміялися.

spot_img

Схожі статті

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.