(Фото) Лілія Ребрик розповіла про своє перше побачення: як і де воно було

Лілія Ребрик мріяла танцювати тільки з ним, бо вважала його професіоналом своєї справи. Вона хотіла танцювати тільки виключно з відмінним партнером.

Як зароджується любов? У всіх по різному. У одних вона може виникнути як іскра і запалити ціле багаття. Інші можуть зустрічатися декілька років по роботі або навчаючись в інституті в одній групі та тільки потім у них прокинеться почуття.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий – зразок сімейних відносин.
Як згадує Лілія Ребрик, вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком на танцях. Це був проєкт “Танці з зірками”. Хоча як потім вона уточнила, вони були раніше знайомі до цього проєкту. Ще коли Лілія Ребрик вела тур бальних танців, то там Андрій все організовував.

І найцікавіше, що в цей день в Андрія був День народження. Лілія Ребрик тоді його привітала, не здогадуючись, що він буде її чоловіком.
У них тоді були тільки відносини по роботі. Навіть і близько не було якихось близьких відносин.

 

Через 12 місяців вони вже зустрічаються на кастингу проєкту. Лілія Ребрик мріяла танцювати тільки з ним, бо вважала його професіоналом своєї справи.
Вона хотіла танцювати тільки виключно з відмінним партнером.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Дивлячись як вони танцюють, в Україні глядачі одружили їх на першому танці. Однак обидва вони та не здогадувалися, що так буде насправді. Лілія Ребрик та Андрій Дикий, тоді просто посміхалися і кивали згідно, коли все навколо це їм говорили. Природно перше офіційне побачення у них було вже після проєкту.
Танці закінчилися і пара задумалася, що буде з ними далі?

Тоді у них все і почалося. Це не можна було назвати першим побаченням. Бо Лілія Ребрик розповідала все Андрію в гримерці перед виступами. Вони так розговорилися, що навіть не помітили, що через певний час знали про один одного практично все.

Хоча Лілія Ребрик визнається, що напевно не розповідала б Андрію так багато і відверто, якби знала, що він стане її чоловіком. Безпосередність відносин призвело до великої любові.

І коли проєкт закінчився, Лілія Ребрик та Андрій Дикий з подивом зрозуміли та усвідомили, що не хочуть розлучатися.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.