Як виглядала Тіна Кароль в школі: архівні фото – Дан Балан їх не бачив

Тіна Кароль, є яскравою зіркою української естради. Яка вона була в дитинстві і як виглядала в школі - це цікавить багатьох її шанувальників.

Шкільні роки завжди незабутні. Іноді хочеться відкрити шкільний альбом і подивитися який ви були в школі, побачити та згадати своїх однокласників і найголовніше подивитися як ви змінилися за цей час.

Представники шоу-бізнесу, також вчилися в школі та напевно з інтересом переглядають свої архівні фотографії.

Тіна Кароль, є яскравою зіркою української естради.
Співачка крім своєї основної діяльності приділяє увагу благодійності.
Яка вона була в дитинстві і як виглядала в школі – це цікавить багатьох її шанувальників.

Молоді роки

Тетяна Григорівна Ліберман – це справжнє ім’я і прізвище артистки. Тіна Кароль народилася в Російській Федерації в Магадані в 1985 році. Коли їй було вже сім років батьки переїхали на батьківщину її мами – в Івано-Франківськ. Тут і пройшло її дитинство і юність. Вона ходила в загальноосвітню школу. Батьки відразу помітили, що у їх дочки є талант до музики. У Тіни тоді вже був гарний голос і відмінний музикальний слух. Тому батьки віддали її на навчання ще і в музичну школу по класу фортепіано. Також вона ще відвідувала уроки вокалу.

Тіна Кароль – Тетяна Ліберман

Ще в дитячому віці Тіна Кароль зрозуміла ким вона буде і ким хоче бути – співачкою. Тому це її дитяча мрія. Вона із завзятістю йшла до своєї наміченої мети. На шкільних концертах вона була зіркою і солісткою ансамблю. Тоді ж вона грала головні ролі в аматорському театрі.

Школярка Тетяна Ліберман

Коли Тіна Кароль закінчила школу, то поїхала до Києва і легко вступила музучилище імені Глієра.

Педагоги помітили її талант і запропонували дівчинці спробувати себе у 2005 році в прослуховуванні у військовому ансамблі.
Тіна Кароль відмінно пройшла прослуховування стала солісткою Ансамблю Збройних сил України.

Так починалася естрадна кар’єра Тетяни Ліберман.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.