(Фото) Як виглядає мама Анастасії Волочкової: дочка копія мами

Між мамою і дочкою завжди теплі відносини. Тамара Володимирівна, також дуже любить свою внучку.

Як представники шоу-бізнесу ставляться до своїх батьків? По-різному, в залежності від виховання.

Багатьох шанувальників Анастасії Волочкової цікавить як виглядає її мама і на кого схожа Анастасія Волочкова.

Мама Анастасії Волочкової – Тамара Володимирівна, є для зірки самим рідною людиною. Іноді, коли Анастасія Волочкова коли приїжджає в Санкт-Петербург – то приходить в гості до своєї мами в її квартиру.

Анастасія Волочкова з мамою

Це справжній музей – музей Анастасії Волочкової. Річ у тому, що Тамара Володимирівна все стіни обвішала портретами та фотографіями її зоряної дочки.
Анастасія Волочкова навіть провела екскурсію по квартирі її мами та розмістила відео на своїй сторінці в інстаграм.

Вона написала у своєму посту, що вдома у мами, як в музеї – з її ім’ям: “Музей Анастасії Волочкової”. Тоді шанувальники відразу відгукнулися на це відео. Вони написали, що пишаються Анастасією Волочковою – вона справжній талант. Так само вони побажали їй здоров’я міцного і Тамарі Володимирівні.

Між мамою і дочкою завжди теплі відносини. Тамара Володимирівна, також дуже любить свою внучку. Свого часу внучка почала розміщувати на своїй сторінці в інстаграм малюнки та спробувала монетизувати їх. Однак в соцмережах почали блогери писати, що їм не подобаються її малюнки.

Так бабуся – Тамара Володимирівна заступилася за внучку і сказала їй, щоб вона не звертала увагу на них. Нехай далі продовжує малювати та у неї все вийде. Сувора, але справедлива і добра бабуся!

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.