Гвоздьова розкритикувала новий сезон “Танців з зірками ” – в анонсі не пам’ятали про Григорія Чапкіса

Однак Ілону Гвоздьову розчарувало те, що в анонсі не пам'ятали кому цей сезон присвячений. А він присвячений легенді: Григорію Чапкісу.

Буквально недавно Ілона Гвоздьова розмістила пост на своїй сторінці в інстаграм про перший ефір нового сезону “Танців з зірками”.

Як констатувала Ілона Гвоздьова, як на неї, перший ефір шоу – чудовий. Була показана відмінна графіка, світловий супровід прекрасне, непогані спеціальні ефекти. Склад суддів – відмінний. Непогані костюми у танцюристів.

Однак Ілону Гвоздьову розчарувало те, що в анонсі не пам’ятали кому цей сезон присвячений. А він присвячений легенді: Григорію Чапкісу. Річ у тому, що на ефірі про нього навіть не згадали. Але ж можна було відкрити ефір з пам’яті про нього!

Також Ілона Гвоздьова не сподобалося які оцінки присуджувалися журі учасникам танців. Вони дуже різняться і по її думку були занижені. Чому так судило журі Ілона Гвоздьова не розуміє і робить припущення, що можливо це робиться на перспективу.

І ще Ілона Гвоздьова помітила, що номери – дуже короткі, адже далі за її досвідом буде тільки складніше виступати.

Вона, також звернула увагу, що був заявлений “бальний сезон”, проте чотири танці не бальні.
Деяким парам приділялося більше уваги, був додатковий світло, художні прийоми, а для інших все по мінімуму.

Ілона Гвоздьова побажала, щоб щоденники були б більш інформативними як йшов робочий процес, а так вийшло, що вся увага приділялася історіям з життя.

Не сподобався Ілоні Гвоздьової який був сюрприз: “живе серце” – це занадто. Вона ставить собі питання, а чому ж тоді будуть дивувати глядачів на інших ефірах – іншими органами?
Хоча, як констатувала Ілона Гвоздьова – ефір вдався. Також вона побажала всім учасникам шоу удачі!

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.