Ксенія Мішина похвалилася кільцем на безіменному пальці: новина про розставання з Еллертом була фальшивою

У Мережі ходять чутки, що гучне розлучення Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта - вдалий піар-хід.

Ксенія Мішина – відома українська актриса, яка отримала всенародну любов, коли взяла участь у першому сезоні шоу “Холостячка”.

Там Ксенія серед 15 претендентів вибирала одного, того самого чоловіка. Обранцем Мішиної став гуморист Олександр Еллерт. Здавалося, вони – ідеальна пара. Однак через 10 місяців відносин Ксенія заявила, що вони з Олександром розлучилися. При цьому дівчина не назвала причин, через які вони розійшлися.

Олександр Еллерт і Мішина
Олександр Еллерт і Мішина

Коли шанувальники екс-коханих нарешті змирилися, що вони більше не разом, Еллерт здивував неоднозначною витівкою. У своєму Інстаграм-блозі він оприлюднив романтичне відео з Ксенією Мішиною, привітавши її з річницею відносин і назвав “коханою”. Після цього Мішину і Еллерта зняли в аеропорту. Закохані відправлялися на відпочинок. При цьому Ксенія в своєму Інстаграм-блозі твердила, що поїхала відпочивати з одним лише сином.

Ксенію Мішин та Олександра Еллерт сфотографували в аеропорту після розставання
Ксенію Мішин та Олександра Еллерт сфотографували в аеропорту після розставання

Шанувальники підозрюють, що Ксенія і Олександр, як і раніше пара, а заяву про розлучення – це всього лише спосіб про себе нагадати і пропіаритися.

А сьогодні, 6 вересня, Ксенія знову заінтригувала шанувальників. Так, в мікроблозі в Інстаграм актриси в розділі “сторіз” з’явилося відео, де актриса хвалиться своїм свіжим манікюром. Однак шанувальники звернули увагу на красиву каблучку на безіменному пальці.

Скріншот Інстаграм-сторіз Мішиной
Скріншот Інстаграм-сторіз Мішиной

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.