Поки Каменських не бачить: Ірина Горова припала в обійми до Потапа – колишніх дружин не буває

Потап підтримує дуже хороші стосунки зі своєю колишньою дружиною Іриною Горовою.

Репер Потап прожив зі своєю першою дружиною Іриною Горовою 15 років. У шлюбі вони не тільки народили сина, а й побудували бізнес. У 2010 році спільно з Олексієм Потапенко Ірина створила продюсерський центр MOZGI Entertainment (з 2018 року входить до групи компаній MOZGI GROUP), де є генеральним продюсером досі. Незважаючи на те, що Потап і Горова розлучилися в 2015 році, вони продовжують тісно спілкуватися, вести спільний бізнес і виховувати сина.

Потап з першою дружиною і сином
Потап з першою дружиною і сином

Вчора, 6 вересня, син Потапа і Ірини Горової Андрій відсвяткував свій 13-й день народження. У цей день батьки хлопчика в своїх соціальних мережах опублікували багато фотографій зі святкування. Так, на одній фотографії, яку в своїх Інстаграм сторіз опублікувала Ірина Горова, вона позувала разом з Потапом, схиливши голову на його плече. У підписі до фото Ірина подякувала Олексію за сина.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Ірини Горовий

А ось нової дружини Потапа Насті Каменських на святкуванні не було.

Відомо, що Настя не спілкується з хлопчиком. Про це в одному з інтерв’ю розповіла мама Андрія Ірина Горова. За її словами, все спілкування Каменських з сином Потапа закінчується на словах “Привіт-пока”.

“У них немає якихось взаємин. Але якщо ми десь перетинаємося, то” привіт-пока “. “, – поділилася Горова в одному з інтерв’ю.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.