Як зараз виглядає єдиний син Анастасії Заворотнюк: хлопчик виріс і став копією зіркової мами

Майкл Стрюков - єдиний син російської актриси Анастасії Заворотнюк.

Єдиний син Анастасії Заворотнюк народився 13 липня 2000 року. Мати і батько (бізнесмен Дмитро Стрюков) дали синові англомовне ім’я, оскільки дитина з’явилася на світ в США.

Майкл абсолютно не публічна людина. На відміну від своєї старшої сестри Анни, він не активно веде свої соціальні мережі і майже не показує свої фото.

Однак в Мережі все ж можливо знайти кілька фотографій сина Заворотнюк. Зовні він схожий на свою зоряну маму. Майкл має довге волосся і дуже красиві риси обличчя.

Майкл Заворотнюк
Майкл Стрюков
Майкл Стрюков
Майкл Стрюков
Майкл Стрюков
Майкл Стрюков

Ось як коментують його знімки користувачі Мережі:

“Копія мама. Вона нереальна красуня у вас. Ви весь в неї “,” Симпатичний хлопчик “,” Який гарний! “,” Це ж треба так, копія мама! Донька не схожа на Анастасію, а ось син просто копія Насті. Ті ж очі, ніс, губи. “, – пишуть коментатори.

Чим займається син Анастасії Заворотнюк Майкл?

Анастасія Заворотнюк з сином
Анастасія Заворотнюк з сином

Відомо, що спадкоємець Анастасії Заворотнюк деякий час здобував освіту в Швейцарії. Після повернення в Росію юнак вступив до МГІМО. Майкл захоплюється музикою і грає на кількох інструментах. Крім того, хлопець пише вірші і малює.

Також у Майкла був досвід зйомок у кіно. У 13 років він зіграв свою першу і поки останню роль у фільмі “Батько і син”, де одну з ролей зіграла його мама Анастасія Заворотнюк.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.