“Давайте домовимося”: Леся Никитюк в чорному латексі зробила непристойну пропозицію

Не секрет, що Леся Іванівна Никитюк - одна з найкрасивіших телеведучих України. Вона привертає фанатів своїми формами і харизмою.

Нещодавно в житті Лесі Никитюк сталося ціла подія – їй написала сама Кім Кардашьян. Зірка світового рівня в Інстаграм-директ написала Лесі Никитюк лише одне слово: “Amazing! “. Тепер Никитюк багато жартує з цього приводу, і називає себе “емейзінг! “.

33-річна українська зірка розмістила в Instagram-сторіз скріншот свого директив і похвалилася, що їй написала Кардашьян

Лесі Никитюк написала Кім Кардашьян
Лесі Никитюк написала Кім Кардашьян

Телеведуча Нового каналу дуже зраділа цій скромній повідомленням, адже давно і неодноразово висловлювала бажання подружитися із зіркою зі світовим ім’ям Кім Кардашьян.

Вона регулярно фотошоп свої знімки в стилі Кардашьян, а в одній з публікацій в жарт обурилася, чому з такими формами вона “до сих пір не в тусовці Кім Кардашьян “.

Зараз Леся Іванівна вбралася в кращих традиціях Кім – шкіряні лосини, грайливий топ, який відкриває всі принади “душі ” телеведучої і зверху тренч кавового кольору.

Леся Никитюк в шкіряних штанях
Леся Никитюк в шкіряних штанях
Леся Никитюк в шкіряних штанях
Леся Никитюк в шкіряних штанях
Леся Никитюк в шкіряних штанях
Леся Никитюк в шкіряних штанях
  • “Давайте домовимося, раз і назавжди! Я виставляю фотки, ви лайкать і пишете в коментарях що я Amazing “, – пожартувала телеведуча Нового каналу Леся Никитюк.
  • ОБОООООЖЕЕЕЕ БОООЖЕЕЕЕ ЕМЕЙЙЙЙЗІІІІННННГГГГГ, НУ рили !!!!!, – написала її колега Наталя Денисенко в коментарях
  • Леся, це супер-ідея! Годццца!
  • Кім була права !! Ти реально amazing

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.